You are here: Home » Tinkture i melemi » Tinktura crnog oraha – upotreba i cena

Tinktura crnog oraha – upotreba i cena

Tinktura crnog oraha je postala svetski poznata i jedna od najpopularnijih tinktura na našim prostorima najviše zahvaljujući Dr Hildi Klark koja je po svom specijalnom receptu napravila ovu tinkturu koja se i dan danas jako puno koristi. čak iz godine u godinu sve više i njena popularnost je u stalnom porastu.

Za početak, hajde da saznamo nešto više o crnom orahu a zatim i o tome šta to ova tinktura u sebi sadrži.

Crni orah

Crni orah potiče iz Severne Amerike. Mnogi ga mešaju sa običnim orahom iako se od njega znatno razlikuje i po veličini, a i po listu i samom plodu.

Šta sadrži tinktura crnog oraha?

Ova tinktura u sebi sadrži vitamin C, jod, tanin i kinon, zatim razne minerale i alkaloide.

Kako se pravi tinktura od crnog oraha?

Ova tinktura se pravi na sličan način kao i većina drugih tinktura: u ovom slučaju crni orah se potopi u alkohol (ne u rakiju) da stoji par dana. Plod koji se tom prilikom potapa potrebno je da još uvek ima zelenu koru, ali ne sme biti mlad. Znači orah treba biti zreo ali da njegova kora ipak nije počela još uvek da se suši. Posle tih par dana kada će crni orah biti potopljen, ostaje vam da to procedite i tintura će biti spremna za upotrebu.

tinktura crnog oraha

Koje su prednosti tinkture crnog oraha i za šta se koristi?

Najčešća primena ove zdrave tinkture je u procesu čišćenja organizma od parazite i toxina. Na ovoj tinkturi se bazira čuveni Antiparazitni program Dr Hilde Klark. Ona smatra da rak izazivaju paraziti i da ukoliko njih pobedite, samim tim pobedili ste i rak.

Iskustva korisnika tog antiparazitnog programa su takva da su skoro svi korisnici odlične rezultate videli nakon 2 meseca. Znači morate biti istrajni i dosledni da se pridržavate programa 2 meseca da bi videli prave željene rezultate.

Pored korišćenja ove tinkture za borbu sa parazitima i detoxikaciju, tinkturu crnog oraha možete koristiti i u slučaju da imate astmu, herpes, hemoroide, visok nivo holesterola, dijareju itd.

Gde kupiti tinkturu crnog oraha i koja je cena?

Ovu sjajnu tinkturu ćete uskoro moći da poručite preko našeg sajta a cena će biti jedna od najpovoljnijih ako ne i najpovoljnija na tržištu. Prijavite se na našu email listu ispod ovog teksta da dobijete specijalan popust čim počne prodaja ove tinkture!